Waarom Investeren In Een Vleesbereidingskast?
Leg vandaag goed uit wat de voordelen zijn van het gebruik van een vleesbereidingskast om de elementen van de productie van salumi, salami en worst te beheren.

Om te overleven in de huidige voedingsindustrie, kun je het je niet veroorloven om kwaliteit in te leveren op kwantiteit. U hebt een betrouwbare methode nodig om vlees te kopen als u een restaurant, hotel of vleesmarkt heeft die worst, salumi en salami serveert. Dit zal u helpen om uw klantenkring en reputatie op te bouwen en te behouden. Hoewel veel mensen voorverpakt vlees kopen of uitbesteden, is het duidelijk dat traditionele verwerking van salami voor u de beste manier is om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het kan moeilijk zijn om uw vlees in huis te bereiden als u niet in een mediterraan gebied zoals Zuid-Californië of Italië woont. We zullen de stappen bespreken die betrokken zijn bij het genezen van vlees. Waarom het de moeite waard is om te investeren in technologie die deze taken automatisch, veilig, consistent en voor de juiste prijs kan uitvoeren.

Wat Is Vleeswaren En Welke Omgevingscondities Zijn Nodig?

Tenzij je op een locatie als deze (Italië) woont, heb je wat hulp nodig bij het opzetten van het juiste microklimaat voor het drogen van vlees.

Het genezen van vlees is gewoon een manier om vlees in een houdbare staat te bewaren (dat wil zeggen, op een manier die niet gekoeld hoeft te worden als het eenmaal klaar is). Dit is een van de oudste methoden voor het bewaren van voedsel ter wereld. Het wordt al duizenden jaren gebruikt om vlees te bewaren voordat het werd gekoeld, wat relatief recent was. Het omvat het langzaam vrijgeven van water uit vlees met gecontroleerde snelheden. Je droogt vlees onder gecontroleerde omstandigheden. Zodra u voldoende water heeft verwijderd (ook wel het wateractivatieniveau genoemd), kan het vlees voor langere tijd worden bewaard en veilig worden gegeten. Levende organismen zoals bacteriën en schimmels, die kunnen bederven en ziekten kunnen veroorzaken, kunnen niet gedijen of overleven zonder vocht.

Je kunt vlees genezen door ofwel een omgeving te zoeken met de juiste omstandigheden, ofwel door het zelf te creëren. Bepaalde delen van de wereld, Italië en Zuid-Californië hebben bijvoorbeeld het mediterrane klimaat dat nodig is om vlees te genezen zonder noemenswaardige mechanische tussenkomst. Technologie zal nodig zijn voor de rest van ons.

Welke Temperaturen Zijn Nodig Om Worsten Te Koken?

Je hebt precies de juiste temperaturen nodig

Om vlees te laten rijpen heb je temperaturen tussen 10 C en 16 C of 10 C tot 15,5 C nodig. Bij hogere temperaturen dan 16 C kun je niet tegen bacteriën. Dit vergroot de kans op bederf of andere onveilige omstandigheden. Beneden 10 C hoef je je geen zorgen meer te maken over bacteriën, maar het uithardingsproces wordt steeds langzamer, waardoor je veel meer tijd moet besteden aan het bereiden van je vlees in plaats van het te verkopen of te eten. Je charcuterie heeft meer tijd nodig om te drogen, wat betekent dat je ze gemakkelijker kunt consumeren en bederf kunt voorkomen. In de meeste klimaten zal het probleem niet 10 C bereiken, maar onder de 16 C blijven.

Wat Zijn Veilige Luchtvochtigheidsniveaus Voor Het Drogen Van Salumi En Salami?

De juiste luchtvochtigheid

Vochtigheid is een andere belangrijke factor bij het bereiden van vlees. Het ideale bereik ligt tussen 70% en 75%. Een luchtvochtigheid onder de 70% kan ervoor zorgen dat je vlees te snel uitdroogt. Dit zal vocht vasthouden en ervoor zorgen dat ze bederven. Aan de andere kant kan je vleeswaren giftige schimmels en bacteriën ontwikkelen als de luchtvochtigheid gedurende langere tijd boven de 75% blijft, omdat het niet goed kan drogen.

Droge uitharding kan het beste worden gedaan bij een luchtvochtigheid van ongeveer 85%. Verlaag de week daarna geleidelijk naar 75%. Dit komt omdat de vochtigheidsgraad iets lager moet zijn dan het watergehalte van het vlees om de droogsnelheid van het vlees te regelen.

Hoeveel Luchtstroom Is Er Nodig Om Vlees Succesvol Te Laten Uitharden?

en natuurlijk op zijn minst een beetje luchtstroom

Hoewel luchtstroom niet zo cruciaal is als temperatuur- en vochtigheidsregeling, is het toch essentieel voor een veilige en effectieve salamiproductie. Luchtstroom helpt zowel om uw vlees te drogen (door vocht van het oppervlak te verwijderen) als om te voorkomen dat er slechte schimmels op het oppervlak groeien als gevolg van verstoring van stilstaande, vochtrijke lucht rond het vlees. Meestal is een kleine ventilator die is opgezet om de lucht in uw uithardingsruimte te laten bewegen voldoende om dit probleem op te lossen.

Zijn Er Vleeswarenkasten Die Ten Minste Enkele Van Deze Stappen Automatiseren?

Je kunt een Stagionello kopen als dit overweldigend lijkt.

Ja! Als het proces van vleesbereiding klinkt als een onmogelijke jongleerhandeling, dan begrijp je waarom restaurants, hotels en markten bereid zijn een hoge prijs te betalen voor betrouwbare machines die de productie van salami en worst automatiseren.

Er zijn veel opties, maar Stagionello is ons voorkeursmerk. Ze hebben het langste trackrecord in het automatiseren van vleeswarenkasten en zullen de leider op dit gebied blijven. Hun machines behoren tot de meest geavanceerde die er zijn als het gaat om het bewaren van voedsel en traditionele salamibereiding, en die expertise is het waard om voor te betalen. De kasten STG200600 en STG100300 kunnen 907 kg vlees per maand drogen zonder tussenkomst van de eindgebruiker. Als je bedenkt hoeveel geld je kunt verdienen met hoogwaardige, interne salamiproductie, zijn de machines koopjes voor de capaciteit die ze toelaten.

Canadezen . Helaas is Stagionellos mogelijk niet direct beschikbaar. We raden u aan om ze naar een Amerikaans adres te laten verzenden en ze vervolgens over de grens te rijden. Volg alle wetten en douanevoorschriften.

Als u ons onderzoek naar PMC nuttig vindt, kunt u onze inspanningen volgen om huishoudelijke apparaten maniakaal te blijven beoordelen door te winkelen via onze bovenstaande links. We zullen blijven vechten voor een schoon huis, ongeacht de verschrikkingen die dieren en kinderen kunnen veroorzaken.